Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2006 14:33 - Кво са ни направили пингвините, питам аз?
Автор: ssslavy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9562 Коментари: 6 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Голема драма тресе Америка!
Родители захвърлят мобифоните и хамбургерите, теглят една на шефа и отиват на митинг. Там пастори, републиканци и обикновенни откачалки произнасят пламенни речи срещу разпада на ценностите, поругаването на Рамбо-културата и новата заплаха срещу най-справедливата-от- познатите-ни-системи. Двама-трима се опитват да продадат нови оръжейни разработки на тълпата. Един говори за проблемите на фермерите. Страстите се разгорещяват. Тълпата атакува местната библиотека. Изгаря я. Библиотекарката виси обесена на пилона със знамето. Две три деца са прегазени.

Причината?

Детска книжка за пингвини гейове, които отглеждат малко пингвинче.

image

Илюстрованата книга за деца разказва за живота на хомосексуална двойка пингвини, които са се превърнали в кумири на американското гей-общество. 

Пингвините Рой и Сайло отглеждат и възпитават малкото пингвинче Танго, което са си излюпили от оставено им от служителите на зоопарка оплодено яйце.

Хомосексуалната двойка са били неразделни в продължение на пет години, докато през септември 2005 година в зоопарка не се появява самката Скрапи, която силно заинтригувала Сайло.

Новата хетеросексуална двойка си е направила гнездо и прекарват времето си постоянно заедно, а отхвърленият Рой останал самотен.

Между другото, в зоопарка има още четири еднополови птичи двойки, в една от които влиза и порасналият пингвин Танго, възпитан от приемните си родители – гейове.

(описанието е гепено от dnes.bg)

Въобще - житейска катастрофа. Жените са кучки, обратните са навсякъде, а като ни зарежат се чувстваме самотни. Голема новина, голема драма!

А никой не се замисля за горките пингвини. Първо ги им натресохме обвинението, че тяхната любов прилича на човешката. Използвахме ги, за да илюстрираме чисто човешките си емоционални каши и бъгове. Сега ги качихме на друго ниво, дет се вика ъпгрейднахме гаврата. Вече не само се оплитат в същите калчища като нас хората, ами вече има и полова дилема. "Цици или пишка?" е новата голяма грижа на Южният полюс. За каубойците го приемам. Ама за пингвинчетата?
 
Нищо свято не остана на тоя свят, еййй!

Сигурно ще  има SS-пингвини в следващият филм на Спилбърг.
Очаквам го с нетърпение:)


Тагове:   направили,


Гласувай:
0



1. анонимен - Хаха
24.11.2006 14:48
Майчице :)))))
цитирай
2. anahata - О времена, о нрави!
24.11.2006 15:32
да се смееш ли, да плачеш ли ;))
цитирай
3. анонимен - Твърдо съм против!
24.11.2006 18:05
Педалски, упс... гейски двойки да осиновяват и отглеждат деца!
А това с пингвините е уникална педерастия! Пингвинитеим станали кумир! Ашколсун!

Поздрави
цитирай
4. ssslavy - абе нема лошо
24.11.2006 18:38
от добрите хора става добри родители, от лошите - лоши. Пола не е толкова важен (колегите са го доказали с изследвания).
ама що пингвинчетата бе:)
цитирай
5. strianakiev - За пола...
25.11.2006 19:05
Аз смятам, че половите разлики не са телесни..както казвате "цици и пишки"..това са външни белези, кото много подвеждат...и понякога стават много големи грешки..гледаш го левент..190 см. ако стисне камък вода ще пусне...а иначе окото му все при "пишките". Ако си пийнал може и да забършеш по грешка някой травестит. Струва ми се че пола е вид желание. Жените си имат своите желания и стремежи, а мъжете са си друг сват от желания...Тук се сещам за за хермафродитите...как бихте опредили тяхната полова "принадлежност"?
А що се отнася до грижата за децата, то тук джунглата е необозрима..няма никакви правила. Не винаги добър човек е добър родител (възпитател).
цитирай
6. ssslavy - мерси , че ми говориш на вие, няма нужда:)
27.11.2006 17:48
"Цици и пишки" са само символи, които се използват, за да илюсрират нещо.
Родителя не е само възпитател, и колкото по-малко е, толкова по-добре. Социализацията неизбежно преминава през усвояването на някакви норми (възпитание), но възпитанието не е това което прави един човек (дете) щастлив, доволен и успешен в живота. Пък и то е неизбежно, уви:(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssslavy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 305809
Постинги: 36
Коментари: 198
Гласове: 240
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930